Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’te 2. Başkan Erdal Karakavukoğlu, kongrede kesinlikle aday olmayacağını ve şuan İskenderun maçına odaklandıklarını belirtti.

Aydınspor 1923 Kulübü Derneği 2. Başkanı Karakavukoğlu, kongrede aday olacağı yönündeki beyanların gerçeği yansıtmadığını kaydederek, “Kongre öncesi adımın bu şekilde anılması bazı kesimlerde benimle ilgili beklentiye neden olmuş olmasına karşın Aydınspor 1923 Spor Kulübü’nün başkanlığını yapmak gibi bir niyet içerisine hiçbir zaman girmedim. İstifa eden başkanımız Özgür Keskin’de dahil olmak bizler yönetim kurulu olarak Aydınspor 1923 üzerinden kendimize hiçbir şekilde çıkar sağlama peşinde olmadık. Ben ve tüm yönetici arkadaşlarım hem mesailerini hem de güçlerinin elverdiği kadar gerek maddi gerekse manevi desteklerini ortaya koydular. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun yaptığı hamlelerle Aydınspor 1923 kulübü ekonomik olarak da ayakta kalmayı başarmıştır” dedi.

Kendileri için önceliğin kongre olmadığını açıklayan Karakavukoğlu, “Önümüzdeki pazartesi günü yapılacak kongre öncesinde çıkacağımız Körfez İskenderun takımıyla deplasmanda oynayacağımız maça kilitlenmiş yönetim kurulumuz kongreden daha çok sezonun ilk yarısını 3 puanla kapatmanın hesaplarını yapıyor. Benim kesinlikle aday olmayı düşünmediğim kongrede göreve gelecek olan yönetim kurulunun Aydınspor 1923 takımımızı daha yukarılara taşıyacağına inancımız tamdır. 13 Ağustos’ta çıktığımız bu yolda sezon başlangıcında alınan kötü sonuçlara rağmen biz kurduğumuz bu takıma inancımızı hiç kaybetmedik” diye konuştu.