Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Aydınspor 1923 Başkanı Özgür Keskin, istifa ettiğini sosyal medya üzerinden açıkladı.

Şahin Kaya başkanlığındaki yönetimin istifa etmesi üzerine 13 Ağustosta yapılan genel kurulda başkan seçilen Keskin, Aydınspor 1923’ün düzlüğe çıkması için elinden gelen tüm maddi manevi desteği verdiklerinin altını çizdi.

Keskin, sosyal paylaşım sitesi üzerinden yaptığı açıklamada görev yaptığı süreçte çok yıprandığının savunarak, "Seçildiğim günden itibaren madden ve manen çökmüş durumda olan ve 2014-2015 sezonuna katılamayacağı dahi konuşulan bu kulübü ayağa kaldırmak için yapılabilecek her türlü maddi, manevi ve ailevi fedakarlığı yaptım. Görev yaptığım süreç içinde kulübün menfaatlerini; şahsımın ve diğer kişilerin menfaatlerinin üzerinde tutmaya, beraber görev aldığım yönetici arkadaşlarımı da aynı doğrultuda davranmak konusunda uyarmaya özen gösterdim. Unutulmamalıdır ki; Aydınspor 1923 Kulübü, tüm Aydın’ın ve Aydınlıların kulübüdür. Şahsen benim ve yönetim kurulundaki diğer arkadaşlarımın, en zor zamanlarda kulüp için taşın altına elimizi soktuğumuz hususu tüm kamuoyunun malumudur. Ancak maddi ve şahsi olarak herhangi bir menfaat beklemeden yürüttüğüm bu onurlu mücadeleye karşın maruz kaldığım linç kampanyası, şahsımı tarif edilemez derecede yıpratmış ve üzmüştür. Gelinen bu noktada, başkanlık görevini daha fazla yürütemeyeceğim kanaatindeyim. Bu itibarla Aydınspor 1923 Kulübü Derneği’nin yönetim kurulu başkanlığından ve yönetim kurulundaki tüm diğer görevlerimden istifa ettiğimi saygılarımla bildiririm" dedi.