Aydınspor 1923’ün yeni başkanı Murat Kalaycı, teknik kadronun raporu doğrultusunda yol haritası çizecek.

Yaptıkları ilk tespitlere göre orta saha ve forvet hattına da takviyeye ihtiyaç olduğunu ifade eden Başkan Kalaycı, “Teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda transfer politikamızı belirleyeceğiz” dedi.

Aydınspor 1923 Kulübü Başkanı Özgür Keskin’in istifa etmesiyle yapılan olağanüstü genel kurulda siyah beyazlı kulübün yeni başkanı olan Turizmci Murat Kalaycı, Aydınspor kulübü için uzun soluklu planlarını anlattı. Öncelikle şehrin her bölgesinden kendini ispatlamış ve bireysel bir beklentileri olmayan kişilerden oluşan bir yönetimin görev başında olduğunu dikkat çeken Başkan Kalaycı, “Yönetim olarak görev dağılımı yaptıktan sonra kolları sıvayacağız. Biz yönetime gelirken sistem kurmak için geldik. Yani bir projeyiz. Öncelikle hedefimiz 7 Milyon 200 Bin TL olan borcu sistemli olarak düşürmek ve takımı iyi bir yerlere getirmek. Biz Aydın’a Aydınspor’a hizmet etmek için geldik. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

ORTA SAHA VE FORVETE TAKVİYE YAPILACAK

Ara dönemde takıma takviye yapılıp yapılmayacağı konusunda da açıklamalarda bulunan Murat Kalaycı, “İlk edindiğimiz bilgilere göre takımın orta alan ve forvet hattına takviyeler gerekiyor. Ama esas transfer çalışmalarımızı Perşembe günü teknik heyetten alacağımız rapor doğrultusunda yapacağız. Takımdan gidecek yada takıma katılacak isimleri hocalarımızın taleplerine göre belirleyeceğiz” şeklinde konuştu.