Aydın 1 .Amatör Küme 4. Grup’ta ilk yarının son haftasında aldığı galibiyetle şampiyonluk umutları yeşeren Aydınspor , ikinci yarı hazırlıklarına başladı.

Antrenör Erman Kırmızı, iki haftalık süreci iyi geçirmek istediklerini ifade ederken, futbolcularından izin istememelerini istedi. İlk yarıda oynadığı son Işıklı Demirspor maçını kazanarak moral bulan Aydınspor’da ikinci yarı hazırlıkları sürüyor. Sakat olan Gürcan’ın Işıklı maçında ikinci yarıda oyuna girmesi siyah-beyazlıları sevindirirken sakat olan orta saha oyuncusu Ümit Kodalak’ın durumunun ise her geçen gün iyiye gittiği bildirildi.

Işıklı Demirspor maçını değerlendiren Aydınspor’un antrenörü Erman Kırmızı, Işıklı maçında iki farklı senaryo yaşadıklarını dikkat çekti. Kırmızı, şöyle konuştu: “Işıklı maçında ilk devre çok iyi başladık. İlk yarım saat tempolu başladık. Skoru da bulduk. Devreye 3-0 önde girdik. Daha sonra konsantre eksikliğinden ikinci yarıda iki gol yedik. Takımımız yine erken toparladı. Sıkıntı yaşamadık. Farka gitmeyi başardık”

“ÖNEMLİ OLAN BİZİM NE YAPACAĞIMIZ”

İkinci yarıya Tuğlaspor maçıyla başlayacaklarını hatırlatan Kırmızı, “Artık rakip olarak ayırmıyoruz. Rakip kimse bizim için fark etmeyecek. Rakip ayırmayacağız. Bizim amacımız bütün maçlar kazanmak. Daha sonra rakiplerin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Önemli olan sahada bizim kendimizin n yapacağı” diye konuştu.