Aydın Ticaret Borsası (AYTO) Akademi, Ahmet Şerif İzgören’i Aydın halkı ile buluşturuyor.

AYTO Akademi ile Adnan Menderes Üniversitesi tarafından organize edilen ve İzgören Akademi’nin kurucusu Ahmet Şerif İzgören tarafından verilecek olan “Herkesten önce görmek” isimli seminer 29 Mart 2017 Çarşamba günü saat 14.30’da Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi Miletos Salonunda gerçekleştirilecek. Seminerin başta AYTO üyeleri olmak üzere tüm Aydın halkına açık olduğu bildirildi.

Bugüne kadar düzenlediği eğitim ve seminerler ile üyelerinin kişisel ve ticari gelişimine katkı sağlayan AYTO Akademi Ahmet Şerif İzgören’i 2. kez üyeleri ve Aydın halkıyla buluşturuyor. 2014 yılında AYTO Eğitim Günleri kapsamında “Sizin Dükkan Torunlara Kalır mı?” isimli bir seminer düzenleyen Ahmet Şerif İzgören yarın da “Herkesten önce görmek” isimli semineriyle, katılımcılara iş dünyasındaki fırsatları yakalamaları konusunda önemli bilgiler verecek.

Ahmet Şerif İzgören’in AYTO Başkanı Hakan Ülken’e geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği ziyaret sırasında konuşulan AYTO Akademi ile İzgören Akademi işbirliği de büyük sürprizlerle devam edecek.