Aydın Ticaret Odası (AYTO)ü Torba Yasa olarak bilinen kanuni düzenlemeler hakkında üyelerini bilgilendirmek üzere seminer düzenleyecek.

AYTO, 10 Kasım 2014 Pazartesi günü 6552 Sayılı İş Kanunu ile Bazı Kanun Hükmünde Karar ve Kararnamelerde Değişiklik Yapılması ile Bazı Alacakların yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun hakkında bilgilendirme semineri düzenleyecek.

AYTO Başkanı Hakan Ülken, yaptığı açıklamada; “Kamuoyunda ‘Torba Yasa’ olarak bilinen 6552 Sayılı İş Kanunu ile Bazı Kanun Hükmünde Karar ve Kararnamelerde Değişiklik Yapılması ile Bazı Alacakların yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun’un 11 Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe girmesiyle, SGK Borçlarının Yapılandırılmasının Usul ve Esasları ile Sosyal Güvenlik, İş Sağlığı Güvenliği ile İş Mevzuatında birçok değişiklik yapılmış ve mevzuata bazı yenilikler getirilmiştir. Yapılan bu düzenlemeler tüm işyerlerini ve çalışanlarını yakından etkilemektedir. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi eğitmeni İsa Karakaş’ın eğitmenliğinde yapılacak olan seminere Odamız üyeleri ve ilgilenen herkes davetlidir” dedi.