Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyesi Engelliler Eğitim ve İletişim Merkezi ile NAZENDER’i ziyaret etti.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Nazilli’de faaliyet gösteren, Nazilli Belediyesi Engelliler Eğitim ve İletişim Merkezi ile Nazilli Engelliler ve Engellilere Destek Verenler Derneğini ziyaret ederek, dernek başkanları ve engelli vatandaşlarla görüştü. Haluk Alıcık, bugüne kadar tüm vatandaşların olduğu gibi engellilerin de sorunlarına çözüm üretmeye devam edeceklerini aktararak, ihtiyaçların giderilmesi için gayret göstereceklerini belirtti.

Engellilerin toplumun her kesimini yakından ilgilendirdiğini vurgulayan Alıcık, "Engelli olmak yalnızca engelli vatandaşları ve ailelerini değil toplumun tüm kemsini yakından ilgilendirir. Bu anlamada bizde engelli kardeşlerimizle hayatın her alanında birlikte olmaya özen gösteriyoruz. Engelli kardeşlerimiz kendilerine değer verdiğimizi, her zaman yanlarında olduğumuzu bilsinler. Nazilli Belediyesi olarak yaşlıları, engellileri sürekli ve düzenli olarak ziyaret ediyoruz. Onların sıkıntılarına ortak olmaya çalışıyoruz. Engellilerin de tüm insanlar gibi yaşamda eşit hakları vardır. Bu amaçla engelli olmaktan kaynaklanan zorlukları ve sıkıntıları anlamamız ve bunları kolaylaştırmamız gerekir” dedi.

SORUNLARINI VE BEKLENTİLERİNİ ANLATTILAR

Nazilli’de 3 Aralık Dünya Engelliler gününü değişik etkinliklerle kutlayan Nazilli Bedensel Engeliler Derneği ve Nazilli Belediyesi Engelliler Eğitim ve İletişim Merkezi, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla kendilerini yalnız bırakmayan ve her zaman maddi, manevi destekleri esirgemeyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a ve Nazilli Belediyesine teşekkür eden engelli ve engelli yakınları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, ilçedeki engelli vatandaşların karşılaştığı sorunları ve beklentilerini Belediye Başkanı Alıcık’a bildirdiler.