AK Parti Aydın Milletvekili A. Gültekin Kılınç, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti. Nazilli ile ilgili konuların konuşulduğu ziyarette Başkan Alıcık Ak Parti Aydın Milletvekili A. Gültekin Kılınç’a Nazilli yararına yapmış olduğu hizmetlerden dolayı plaket takdim etti.

Başkanlık makamında bir süre sohbet eden Ak Parti Aydın Milletvekili A. Gültekin Kılınç ile Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık önümüzdeki dönemler için de Nazilli için yapılması gereken hizmetler çalışmalar hakkında da konuştu. Başkan Alıcık ilk dönem başkanlık sürecinden itibaren Ak Parti Aydın Milletvekili A. Gültekin Kılınç ile birlikte karşılıklı diyalog ve uyum içinde Nazilliye hizmet ettiklerini ifade etti.

Başkan Alıcık ile uzun süre sohbet eden Ak Parti Aydın Milletvekili A. Gültekin Kılınç’a sohbet sonunda plaket takdim eden Alıcık “Nazillimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine çok değer verdiğim değerli milletvekilimiz A. Gültekin Kılınç’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ak Parti Aydın Milletvekili A. Gültekin Kılınç Başkan Alıcık’ın nazik davranışından dolayı teşekkürlerini ifade ederken “Şunu söylemek isterim ki başkanımızı seviyoruz. Geçmişte de kendisini çok severdim. Kendisinin çalışmalarını takdir ediyoruz. Çok dürüst, çalışkan Nazilli’ye çok büyük hizmetler yapmış bir başkanımız. Dolayısıyla kendisini ziyaret ettik. Ziyaret etmemizdeki amaç tamamen vefa borcudur. Siyasi konularda takdir sayın başkanımızındır. Sevdiğimiz, çalışkan, dürüst bir başkanımız. Kendisini takdir ediyoruz, bu noktada Nazilli çok şanslı” şeklinde konuştu.