Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Ziraat Bankası Nazilli Şubesine yeni atanan Müdür Kayhan Toplu’yu makamında ziyaret etti.

Erzurum Şube Müdürlüğünden Nazilli Şube Müdürlüğüne atanarak görevine başlayan Kayhan Toplu’ya hoş geldin ziyaretinde bulunan Başkan Alıcık, yeni görev yeri olan Nazilli’de başarılı çalışmalarını devamını dileyerek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

1971 Ankara doğumlu Kayhan Toplu Başkan Alıcık’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisi hakkında bilgiler verdi. Yaşamının büyük bir bölümünü Ankara’da geçirdiğini belirten Toplu “İlköğrenimimi Ankara Namık İ.Ö. Okulu’nda, lise eğitimimi Ankara Bahçelievler Deneme Lisesi’nde, lisans eğitimimi ise Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye bölümünde tamamladım ve 20.11.1997 yılında açılan yarışma sınavını kazanarak Bankamızda 17.03.1998 tarihinde Müfettiş Yardımcısı unvanıyla göreve başladım. Bu görevimi büyük bir şevk ve istek ile 30.12.2008 tarihine kadar sürdürdüm, ardından Erzurum Bölge Başkanlığı’nda Bireysel Bankacılık Bölüm Müdürü olarak idari göreve atandım. Kısa bir süre bu görevi ifa ettikten sonra aynı Bölge Başkanlığı’nda Ticari Bankacılık Bölüm Müdürü görev yapmaya başladım. Daha sonrada, 5 Temmuz 2010 tarihinde Erzurum Şubesi Müdürü olarak atanarak Erzurum’da görev yaptım. 4 yıllık Erzurum Şubesi Müdürlüğü sonrası nihayetinde gördüğünüz gibi Nazilli Şube Müdürü olarak bu görevimi sürdürüyorum. Türkiye’deki bankacılık sektörü açısından öncü ve lider banka konumunda olan Ziraat Bankası’nın bu niteliğinin ilerleyen dönem içinde de korunabilmesi ve müşterilerimizi bu güne kadar nasıl memnun ettiysek bundan sonra da tüm çalışma arkadaşlarımız ile birlikte aynı gayreti göstererek çalışmaya devam edeceğiz” dedi.