Karpuzlu Belediye Başkanıu Tuğrul Ozan, Abak Mahallesi’ni ziyaret ederek mahallelinin sorunlarını dinledi.

Aydın’ın Karpuzlu İlçesi’nde 30 Mart yerel seçimleri ile belediye başkanlığına seçilen Tuğrul Ozan, ilçenin sorunlarını gidermek için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Ozan, son olarak Karpuzlu’nun Abak Mahallesi’ni ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarınıı dinledi.

İlçe halkıyla birlikte sorunları yerinde tespit ettiklerini söyleyen Ozan, "Göreve geldiğimiz günden bu yana 8 ay gibi kısa bir süre geçti. Göreve büyük bir heyecan ve azimle başladık ve bu heyecanımız gün geçtikçe artmaya devam ediyor. İlçemizdeki yılların birikimi olan onca sorunların üstesinden gelebilmek için belediyemizin yönetim kadroları ve işçi kardeşlerimizle büyük bir özveriyle çalışıyoruz. Abak Mahallesi’nde sorunları yerinde tespit ederek vatandaşlarımızı dinleme imkanı bulduk. Mahalle halkının sıkıntılarını en kısa sürede gidermek için çalışmalarımıza hız kazandıracağız" dedi.

Ozan’a mahallelerine yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür eden Abak Mahallesi sakinleri, "Başkanımız sorunların giderilmesi için bize söz verdi. İnşallah en kısa zamanda çalışmalar başlar ve mahallemiz daha da güzelleşir" ifadelerini kullandı.