Basın İlan Kurumu (BİK) Aydın Şube Müdürü Özer Akoğlu, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkan Yardımcısı Süleyman Algün’ü ziyaret etti.

BİK Şube Müdürü Akoğlu, Aydın Esnaf Odaları Birliğini ziyaret etti. Başkan Selahattin Çetindoğan’ın Ankara’da olması nedeniyle Akoğlu’nu, ARGE’den sorumlu Birlik Başkan Yardımcısı Süleyman Algün karşıladı. Yaklaşık bir saat süren görüşmede, Birlik Genel Sekreteri Mustafa Çağlayan ile Aydın Marangozlar Odası Genel Sekreteri Bülent Erkuş’un da hazır bulunduğu ziyarette bilgi alışverişinde bulunuldu.

Aydın’da Basın İlan Kurumu Şubesi açılmasına çok sevindiklerini söyleyen Birlik Başkan Yardımcısı Süleyman Algün, “Biz, Aydın Esnaf Odaları olarak en büyük mücadeleyi kayıt dışı ile veriyoruz. Sizin de görevleriniz arasında kamu kurumlarının hangi gazetelere reklam ve ilan verebileceği konusunda yardımcı olduğunuzu biliyoruz. İşini düzgün yapanla yapmayanın her alanda ayırt edilmesi şehrimizin faydasına olacaktır. İşiniz zor ama başaracağınıza inanıyoruz” dedi.

“ŞUAN GEÇİŞ SÜRECİ UYGULUYORUZ”

BİK Aydın Şubesi’nin 2 Mayıs 2014’te hizmete girdiğini söyleyen (BİK) Şube Müdürü Akoğlu da, “Şu an bir yıllık geçiş süreci uyguluyoruz. Aydın’da çok iyi gazeteler var. Umuyoruz ki bir yıllık uyum süreci sonunda tüm gazeteler kendilerini yakışır bir şekilde şartları yerine getirirler. Aydın’lılar olarak güzel gazeteler okumaya devam ederiz. Bir şehirde kaliteli gazetelerin olması, o şehrin gelişmesinde hiç kuşkusus katkısı büyük olacaktır. Kurumumuzun açıldığı her yerde gazetelerin daha iyi noktaya geldiğini biliyoruz” şeklinde konuştu.

Akoğlu, Algün ve Çağlayan’ın kurumun işleyişine ilişkin sorularını yanıtladı, Basın İlan Kurumu ve gazetelerle olan çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.