Aydın Ticaret Borsası Başkanı Adnan Bosnalı, 3. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarına 300’ün üzerinde firmanın katılacağını belirtti.

Aydın Tarım Gıda ve Hayvancılık fuarının 3.’sü bu yıl 06-09 Kasım tarihlerinde Astim Organize Sanayi Bölgesi Eski Tütün Depolarında gerçekleşecek. Aydın Ticaret Borsası ve Kobi Fuarcılık işbirliğinde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Aydın Valiliği, TOBB, KOSGEB, Aydın Büyükşehir Belediyesi, Efeler Belediyesi, Adnan Menderes Üniversitesi, Aydın Sanayi Odası, Aydın Ticaret Odası, Efeler Ziraat Odası, Aydın Makine Mühendisleri Odası, Aydın Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, TÜMSİAD ve Ziraat Mühendisleri Odasının destekleriyle, ASTİM Organize Sanayi Bölgesi Eski Tekel tütün depolarında 3.’sü gerçekleşecek olan, Tarım Gıda ve Hayvancılık fuarı 2012 yılında 156 katılımcı firma ve 103 bin ziyaretçi 2013 yılında ise 293 katılımcı firma ve 118 bin ziyaretçi sayısına ulaşmıştı

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, yaptığı açıklamada; “Üçüncüsünü gerçekleştireceğimiz Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı ile katılımcıların ürünlerini tanıtmasını, Aydınlıları da tarım alanındaki teknolojiyle buluşturmayı hedeflediklerini dile getirdi. Bu yıl fuarımızda katılımcı sayısının artarak 300’lerin üzerine çıkmasını bekliyoruz. Her yıl katılımcı ve ziyaretçi sayışı bakımından artış gösteren fuarın önümüzdeki yıllarda Uluslararası boyuta ulaşması hedeflenmektedir. İlimizde acilen fuar alanı ihtiyacımız bulunmaktadır. Fuar süresince Büyükşehir Belediyemizin desteği ile Bey Camisi önünden ücretsiz araç kaldırılacağının bilgisini veren Adnan Bosnalı; İlimiz ekonomik ve ticari potansiyelinin arttırılması açısından önemli bir yeri olan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarımıza tüm Aydınlıları ve Ege Bölgesini bekliyoruz” dedi.