Didim Halk Tiyatrosunun tarafından hazırlanan “Bunları abartmaya gerek yok” adlı 2 perdelik oyun ilk kez Didimlilerin beğenisine sunuldu. Kahkahaların eksik olmadığı oyunda siyasi ve toplumsal mesajlar mizahi dille anlatıldı.

Didim Halk Tiyatrosu ekibinin aylardır çalıştığı “Bunları abartmaya gerek yok” adlı 2 perdelik oyun dün akşam saat 20:00’de Didim Ticaret Odası Kültür Merkezinde sahnelendi. Biletli olarak sahnelenen oyunu Didimliler büyük ilgi gösterirken oyunu izlemeye gelenler arasında Didim Eski Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Akbük Eski Belediye Başkanı M. Erçin Sandalcı, Eski Meclis Üyesi Ahmet Karaoğlu, Didimli işadamları Dilaver Demir ve Deniz Demir, Hüseyin Yıldız ile çok sayıda Didimli izledi.

Didimli çok sayıda işyeri ile duyarlı işadamlarının sponsor olduğu oyunnuEmrah Çamdereli yazarken, Nami Esatgil yönetmenliğini üstlendi. Oyunda Arzu Budak, Ebru Sarıtaş, Emrah Çamdereli, Nami Esatgil, Songül Bayoğlu, Tevfik İnceoğlu, Tolga Öz, Yaşar ayvacı ve Ercüment Balakoğlu rol alırken ülkemizde yaşanan siyasi, ekonomik ve toplumsal sorunları mizahi dille anlatıldı. 2 perdelik oyun ilk kez Didim’de görücüye kahkahaları eksik olmadığı oyun büyük beğeni topladı.