Karşıyaka Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen “Kıyı Ege Ve Ege Tiyatrolar Birliği” olağan toplantısında Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarına başarı plaketi verildi.

Oyun gösterimleri, Kostüm ve Dekor Atölyesi, Oyunculuk Atölyesi gibi çalışmaların yapıldığı buluşmada Karşıyaka Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Zekeriya Hocalar tarafından Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarına başarı ve teşekkür plaketi sunulurken, Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları adına plaketi, ABBŞT Genel Sanat Yönetmeni Serkan Fırtına ve Yönetmen Fatih Bulut aldı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları olarak, Kıyı Ege ve Ege Tiyatrolar Birliği içinde yer almalarından dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Genel Sanat Yönetmeni Serkan Fırtına, “Tiyatro sanatına destek olmaktan dolayı başarılı bulunmak ve tebrik edilmek güzel bir duygu. Bizler Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları olarak Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’nun desteği ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Aydın, sanat ve tiyatro anlamında Anadolu’nun parlayan bir yıldızı olmaya devam ediyor. Sezon boyunca sahnelerimizi dolduran sanatsever Aydın halkına teşekkür ederiz” diye konuştu.