Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’te 22 Aralık’ta yapılacak genel kurul öncesi Başkan Özgür Keskin’in istifa etmesiyle kulübe başkan aranıyor.

Aydınspor 1923’te sezon başından beri süren yönetim kaosuna rağmen sahada yakalanan başarı yüzleri güldürüyor. Önceki gün kendi evinde lider Pendik’i 2-0 yenerek İstanbul ekibini koltuğundan eden Aydınspor 1923’te maç öncesi Başkan Özgür Keskin’in istifasını açıklaması genel kurul öncesi herkesi şaşırttı. 22 Aralık’ta yapılacak genel kurul öncesi şuana kadar herhangi bir aday çıkmazken, kongreye kadar hiçbir aday çıkmaması durumunda mevcut yönetimin birkaç değişiklikle görevi sürdüreceği öğrenildi.

Aydınspor 1923’ün 2. Başkanlığını yapan Erdal Karakavukoğlu, “22 Aralık’taki ilk kongrede aday çıkmaması durumunda, 29 Aralık’taki ikinci kongrede bayrağı yere indirmemek için görevi devralırız. Aydınspor 1923 bayrağı hiçbir zaman yerde kalmaz. En zor günlerde bu takımı buraya kadar getirdik. Bundan sonrada elimizi taşın altına sürmekten çekinmeyiz. Ama yüreğinde siyah beyaz sevgisi olan herkese bu kulübe destek olmaya davet ediyoruz. Şuanda güzel bir ivme yakaladık. Biz bu çıkışı şampiyonlukla süslemek istiyoruz” dedi.

ÇERÇİOĞLU; ‘ARKANIZDAYIM’

Aydınspor 1923’te bu çalkantılar sürerken Pendik maçını Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan ile birlikte protokol tribününden izleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, maçın devre arasında soyunma odasına inerek oyuncuların sorunları kafalarına takmamasını isteyerek desteklerinin süreceğini söyledi.