Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’yı makamında ziyaret eden ve yatırımlarla ilgili görüş alışverişinde bulunan Aydın Büyük Şehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, daha sonra meslek odaları ve turizm örgütlerinin başkanlarıyla bir topElantı yaptı.

Belediye Başkanı Özer Kayalı’nın makamında gerçekleşen toplantıya Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, Otelciler Birliği Başkanı Tacettin Özden, TÜRSAB Başkanı Fahrettin Çiçek, Şoförler Odası Başkanı Hüsnü Öten, SKAL Türkiye yönetim kurulu üyesi Canan İnanç, Turizm Tanıtma Derneği Başkanı Bülent İlbahar katıldı.

Katılımcılarla Kuşadası’nın tanıtımı ve turizmi görüşen Çerçioğlu, Kuşadası’nda kurulacak bir örgütlenmede Büyük Şehir Belediyesi olarak çatı rolü üstleneceklerini ve tanıtıma destek olacağını söyledi. Yaklaşık iki saat süren toplantı sonrası basın mensuplarına bir açıklama yapan Çerçioğlu, “Kuşadası’nın turizm projeleri ve tanıtımı için kanaat önderleri sayılan başkanlar ile çok verimli bir toplantı yaptık. Tüm başkanların içinde olacağı bir örgütlenme modeli için çalışmalara başlandı. Büyük şehir belediyesi olarak bu örgütlenmenin içerisinde yerimizi alacağız ve Kuşadası’nın tanıtımına tam destek vereceğiz. Bundan sonra Kuşadası’na yapacağımız projelerle ilgili olarak da görüş alışverişinde bulunacağız. Çok kısa süre içerisinde bununla ilgili bir basın açıklaması yapılacak” dedi.