Cimnastik Federasyon Başkanı Suat Çelen ve Asbaşkanı İsmail Gökekin, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın’ı ziyaret etti.

Yapılan ziyarette malzeme desteği konusunda, cimnastik branşının ilimizde daha yaygın ve başarıların artması konusunda, lisanslı sporcu sayılarının da yükselmesi konusunda görüşmeler yapıldı. Ayrıca cimnastik salonunun ilimiz için yetersiz kalması ve yeni bir cimnastik salonunun yapılması ile ilgili neler yapılacağı görüşüldü.

Yapılan görüşmelerin ardından Cimnastik Federasyon Başkanı Suat Çelen, Asbaşkanı İsmail Göktekin, İl Müdürü Zeynel Akın ve Adnan Menderes Üniversitesi BESYO Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Reşat Kartal Atatürk Spor Salonunda bulunan cimnastik antrenman salonuna ziyarette bulundular. Yapılan ziyarette minik sporcuların antrenmanları izlendi. Federasyon Başkanı Suat Çelen, minik sporcuların başarılı olduklarını belirtti. Ayrıca İl Müdürlüğü envanterinde bulunan ve cimnastik branşı için en önemli aletlerden trambolinin olması Federasyon Başkanı Suat Çelen’i çok sevindirdi.

Cimnastik Federasyon Başkanı Suat Çelen ve beraberindekileri Aydın Vali Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette cimnastik branşı ile ilgili Vali Ayyıldız’a bilgiler verildi. Çelen, daha sonra Adnan Menderes Üniversitesi’nin yeni rektörü olan Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret ederek yeni görevi için tebrik etti.