Kurulduğu günden bu yana Nazilli Belediyesini, Nazilli’yi ve Türkiye’yi takım ruhu disiplini ve vakur duruşu ile temsil eden Nazilli Belediyesi Mehteran Takımı Cumhuriyet Bayramının 91. Yıl kutlamalarında iki yüzüncü etkinliğini yaptı.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın talimatıyla 2010 yılında kurulan ve ilk programı 30 Ağustos 2010 Zafer Bayramında yapan Nazilli Belediyesi Mehter Takımı, Cumhuriyeti 91. yıldönümünde de 200. programını icra ettiğini ifade eden Mehteran Başı Emir-i Alem Muzaffer Sözen, “4. yılını tamamlayan Mehter takımımız 6 kat olup 53 kişiden oluşmakta ve sadece resmi açılış ve festivallere katılmaktadır. Katıldıkları tüm programlarda takdir ve sevgiyle karşılanmış, Yurt içi ve Dünyanın çeşitli ülkelerinden davetler almaktadır. Fransa’da katıldığı programda ‘ en ciddi ve disiplinli ‘ grup seçilerek takdire şayan olmuştur. Yine Belgrat’da Sırbistan’da ve Macaristan’da halkın gönlünü fethetmiş, Kosova Pirizent’de halkı galeyana getirmiş bir ekibimiz vardır. Düsturumuz çalışmak ve başarmaktır. Ülkemizi ve Nazilli’mizi yurt dışında takımımla temsil etmekten büyük gurur ve onur duyuyoruz. Bizlere böyle bir şansı verdiği için Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Daha çok yerde, daha çok kez programlarımızı icra edebilmek için her zaman hazırız” şeklinde konuştu.

‘NAZİLLİLİLERİ GURURLANDIRDINIZ’

Kurulduğu günden bu yana takım ruhu disiplini ve vakur duruşu ile Nazilli ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil eden Mehter takımını kutlayan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık “Nazilli Belediyesi Mehteran Takımının nice 200.’üncü programlarla bizleri gururlandırmasını dileriz. Sizlerden bekleneni yerine getirdiniz bizleri gururlandırdınız hepinizden Allah razı olsun. Nazilli’miz adına her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.