Ege Bölgesi ve Antalya’da hizmet veren Ayyıldız OSGB Firması’nın Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Demirbilek’in babası Hıdır Demirbilek hayatını kaybetti. Bir süredir Aydın Devlet Hastanesi’nde tedavi altında olan Demirbilek’in ölümü üzüntüye neden oldu.

Hıdır Demirbilek’in Cenazesi Aydın Merkez Yunusemre Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Hıdır Demirbilek’in vasiyeti üzerine Şahnalı Köyü Yağcılar Mahallesi mezarlığında defnedildi. Cenaze namazına mahalle sakinleri, MHP İl başkanı Fevzi Köse ve Demirbilek Ailesi’nin yakınları katıldı.

Hıdır Demirbilek’in çocukları Muharrem ve Muammer Demirbilek cenaze sonrası taziyeleri kabul ederken Hıdır Demirbilek’in ölüm için hazırlık yaptığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, birkaç gün önce rahatsızlanan Hıdır Demirbilek, kendisini kötü hissedince hazırlık yapar. Önce evde sakal tıraşı olur, ardından berbere gidip saç tıraşı da olduktan sonra hazırlanıp derdini anlatmak üzere sağlık ocağına aile hekimine gider. Sağlık ocağına girdikten sonra daha da kötüleşen Hıdır Demirbilek burada baygınlık geçirince ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne götürülüp yoğun bakım servisine kaldırılır. Yaklaşık 3 gün yoğun bakım servisinde kalan Hıdır Demirbilek hastanede hayatını kaybeder.