Didim’de kurulan Didim 75 Gençlik oluşumu Didim’e yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Gürhan Aytekin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Didim 75 Gençlik Oluşumu Başkanı İzzet Sirel ile oluşumda görev yapan Aslan Balakan, Hakan Kayhan, Mehmet Vela, Mehmet emin Öztürk ile Ramazan Boztürk İlçemiz Dİdim’e yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Gürhan Aytekin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Didim 75 Gençlik Oluşumu başkanı İzzet Sirel ziyarette Emniyet Müdürü Aytekin’e çiçek vererek yeni görev yerindeki çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette 75 Gençlik Oluşumu üyeleri insan odaklı çalışmalar yaptıklarını, oluşum içerisinde her kesimden insanın yer aldığını belirterek “Didim’e hizmet sevdalısı olarak oluşum yola çıktık. Bugüne kadara eğitim, çevre, spor ve Engelliler anlamında destek ve bağışlarda bulunduk. Bu çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. Yakın zamanda dernekleşme yoluna gideceğiz. Didim’e bu noktada hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Didim İlçe Emniyet Müdürü Gürhan Aytekin ise yapılan ziyaretten dolayı teşekkür ederken, Didim 75 Gençlik oluşumu çalışmalarında başarılar diledi.