Didim Efeler Ortaokulu, Okul Aile Birliği okula katkı sağlamak amacıyla kavurma pilav etkinliği düzenledi. Etkinlikten elde edilen gelir okulun ihtiyaçları için harcanacak.

Didim Efeler Ortaokulu, Okul Aile Birliği okula katkı sağlamak amacıyla Kavurma-Pilav etkinliği düzenledi. Bugün saat 12:00’de okulda düzenlenen etkinlikte Okul aile birliği tarafından hazırlattırılan Kavurma-Pilav-ayran ve tatlı öğrencilere ve velilere bilet karşılığında dağıtıldı. Etkinliğe Didim Kaymakamı İskender Yönden ve eşi, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede, İlçe Jandarma Komutanı Tuncay Akgün, Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Turgut, Okul Müdürleri ve davetiler katıldı. Okul Müdürü Erkan Baki konuklarıyla tek tek ilgilenirken gelen konuklara da ikramlarda bulunuldu.

Okul Müdürü Baki bu yıl 2. Düzenledikleri etkinlikten elde edilecek gelirin okulun ihtiyaçları için harcanacağını belirterek bu tür etkinliklerin aynı zamanda kaynaşma ve dayanışmayı sağladığını da sözlerine ekledi.