Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdür vekili Hüseyin Erel’i ziyaret edip, yeni açılacak kurslarla ilgili fikir alış verişinde bulundu.

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdür vekili Hüseyin Erel’i ziyaret edip, kurslarla ilgili görüşmelerde bulundu. Başkan Pektaşoğlu Okullardaki kantinleri işletenlerden belge istendiğini belirterek bu konuda Mesleki Eğitim Merkezi ile birlikte ortak bir kurs açılmasını talep ettiklerini söyledi.

Merkez Müdür Vekili Hüseyin Erel kantin işletenlere yönelik ‘Açık alan satıcıları eğitimi’ adı altında bir kurs açmayı planladıklarını belirterek Esnaf Odasıyla birlikte bu kursu açmak için çalışma başlattıklarını söyledi. Pektaşoğlu kantincilere yönelik düzenlenecek olan kursa katılmak isteyenlerin odaya başvurmalarını istedi.

Esnaf Odası Başkanı Pektaşoğlu Mesleki Eğitim Merkezi öncülüğünde İş-Kur işbirliğiyle kurs açıp istihdama katkı sağlanması anlamında girişimlerde bulunacaklarını belirterek Meslek Edindirme kursu açmayı planladıklarını ifade etti.