TOBB koordinasyonunda, girişimciliğin geliştirilmesi ve sürdürülebilirliğinin sağlanması amacıyla Türkiye genelinde odalar ve borsalar bünyesinde 81 ilde faaliyet gösteren TOBB Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları’nda seçim yapıldı.

Bu kapsamda Didim Ticaret Odasını temsil eden 15 Kadın Girişimci ve 20 Genç Girişimci arasından il icra komitesinde kendilerini temsil edecek birer üye, Didim Ticaret Odası’nda yapılan seçimle belirlendi. TOBB, KGK il icra komitesi üyesi olmak isteyen iki aday ve TOBB GGK İl icra komitesi üye olmak isteyen iki aday seçim yarışına girdi. TOBB tarafından belirlenen seçim takvimi gereğince 25 Aralık 2014 tarihinde 10:00 ile 16:00 saatleri arasında gerçekleşen seçimlerde TOBB Aydın Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi asil üyeliğine Levent Boztürk yedek üyeliğe ise Serkan Gümüşsuyu seçildi.

TOBB Aydın Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi asil üyeliğine, Eda Yücel İlhan yedek üyeliğe ise Sariye Yücel Bolat seçildi.

Seçim sonuçları açıklandıktan sonra kurul üyelerini tebrik eden Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ, her iki kurulun aktif çalışmasının, ilçemizde girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak adına projeler üretmesinin önemli olduğunu belirterek, “Kadınlarımıza ve gençlerimize bu konuda rehberlik yapmalarını istiyoruz. Her iki kurul üyelerini de yürekten kutluyorum” dedi.

İl icra komitesine seçilen üyeler, 9 Ocak 2015 tarihinde koordinatör odalarında yapılacak olan seçimlerde il icra komitesini oluşturarak başkanlarını belirleyecekler.