4 gün sürecek olan Travel Turkey Turizm Fuar ve Konferansı, İzmir fuar alanında kapılarını açtı. Didim’de fuarda Didim Belediyesi ve DİTAB ile tanıtım çalışması gerçekleştiriyor.

4 gün sürecek olan Travel Turkey Turizm Fuar ve Konferansı, İzmir fuar alanında kapılarını açtı. Açılışı yapılan Fuar, 4 gün boyunca sabah saat 09.00 ile akşam 18.30 arası konukların ziyaretine açık olacak.Çeşitli Ülkelerden 900 firmanın katıldığı Turizm fuarına Didim Belediyesi Didim Turizm Alt Yapı hizmet Birliği (DİTAB) iki standla katıldı.Standın açılışını Didim Kaymakamı İskender Yönden ve Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay birlikte yaptı.

Belediye Başkanı Atabay, yaptığı açıklama, "Didim uluslararası platformda her fırsatta tanıtılmaya devam edecektir. Didim’in Turizm de hak ettiği yere en kısa süreç de geleceğine eminim. Biz Didim’i turizm şehri yapmak için tüm imkânlarımızı kullanmaktayız. Olanaklarımızı seferber ettik. Bilindiği gibi Altınkum iyileştirme çalışmalarımız başladı süratle devam etmekte. Yaz sezonunda gelen misafirlerimiz bu değişimden mutlu olacaklardır. Biz DİTAB olarak Didim’in tanıtılmasında tüm fuarlarda bulunacağız. Bugünde buradayız. Fuara katılan Ülke ve firmalarla görüşmelerimiz olacak. Didim için hayırlı olacağına inanıyorum” dedi.

DİTAB Başkanı Sevinç Karataş; “4 gün sürecek olan fuarda Didim’i en iyi şekilde tanıtacağımıza inanıyorum. Fuara katılan ülkeler ve yetkilileri ile bir dizi görüşmelerimiz olacak. Tanıtımlarımızda tarihi dokumuz ve denizimiz ön planda tutulacaktır. Didim Turizmde hak ettiği üst seviyeye hep birlikte çalışmalarımızla gelecektir. Standımızda çeşitli tanıtım broşürleri ve CD’ler ziyaretçi ve katılımcılara hediye edilecek. Bu 4 gün sürecinde her gün standımızda tanıtımımıza devam edeceğiz” dedi.