Didim Belediyesinin katkılarıyla ve Didim Karadenizliler Kültür ve Dayanışma derneğinin organizasyonunda Çanakkale’den gelen yerel müzik grubu Grup Mora Didimlileri hoş saatler yaşattı. Etkinlikte çalınan Karadeniz ezgileri Didim’de yaşayan Karadenizlileri coşturdu.

Didim Belediyesinin katkılarıyla ve Didim Karadenizliler Kültür ve Dayanışma derneğinin organizasyonunda Grup Mora konseri düzenlendi. Dün akşam saat 19:00’da Didim Ticaret Odası Kültür Merkezinde düzenlenen konsere Didim Belediye Yardımcısı Salih Bankoğlu, CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş, Didim Karadenizliler Kültür ve Dayanışma derneği Başkanı Hasan Mercan, CHP’li meclis üyeleri ile Didimliler katıldı.

Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Didim Karadenizliler Kültür ve Dayanışma derneği başkan yardımcısı Vedat Demirhan Karadeniz ve Ege kültürünün bir arada olması, dernek üyelerinin kaynaşması ve dayanışma amacıyla etkinliği düzenlendiklerini belirterek, yakın zamanda Kent Meydanında Hamsi Şenliği yapacaklarını söyledi.

Ardından sahne alan ve Çanakkale’den konser için Didim’e gelen Grup Mora söylediği Karadeniz ezgileri ile etkinliğe gelenlere hoş saatler yaşattı.