Didim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanı öğrencileri Alan şefi Özgü Şahin ve Çocuk Gelişimi ve Eğitimi öğretmeni Saliha Öztürk rehberliğinde “farkındalıklarımızla mutluyuz” projesi kapsamında Engelli çocuklarla bir araya geldi.

Okul öğrencileri tarafından yürütülen Proje kapsamında Didim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi 11.sınıf öğrencileri Özel çağrı Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi ve Özel çağla Pınar özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi öğrencilerini okulda misafir ettiler. Misafir edilen öğrencilerle hikayeler okundu, oyunlar oynandı yarışmalar yapıldı. Merkezde eğitim alan öğrencilerin birbirleriyle kaynaşarak farklı ortamlarda keyifli ve verimli zaman geçirmeleri sağlandı.

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alan şefi Özgü Şahin “Bu etkinlik ile öğrencilerimize mesleklerini tanıma, derslerde gördükleri konuları yaşama geçirme, farklı özelliğe sahip bireylere iletişim yeteneklerini geliştirme gibi beceriler kazandırmayı hedefledik dedi. Ayrıca engelli çocuklarımız farklı ortamlara girmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşadılar keyifli zaman geçirdiler” dedi.

“Farkındalılarımızla mutluyuz” adlı projenin etkinliklerinin önümüzdeki günlerde farklı etkinliklerle devam edeceği belirtildi.