Didim Kaymakamlığı ve özel bir firmanın işbirliğiyle, ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara yeni yıl öncesinde giysi ve ayakkabı yardımında bulunuldu.

Firmanın yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi kapsamında Didim Kaymakamlığı aracılığıyla İlçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara, yeni yıl öncesinde bay-bayan ve çocuk elbiseleri ile ayakkabı yardımında bulunuldu.. İstanbul’dan firma tarafından gönderilen 289 kolilik 15 bin parça Didim Kaymakamlığına teslim edildi.

Didim Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı aracılığıyla İlçemizde tespit edilen yaklaşık 2 bin’e yakın ihtiyaç sahibine ürünlerin teslim edileceğini kaydeden Didim Kaymakamı İskender Yönden, “LCW firmasına ihtiyaç sahipleri için bir talebimiz oldu. Talebimizi olumlu karşıladılar. Firma kargo ücretini de kendisi karşılayarak malzemeyi teslim etti. Bu konuda yardım almak isteyenler Sosyal yardımlaşma vakfına dilekçe ile müracaat edecekler. Bizlerde zaten ihtiyaç sahibi listesi var, müracaat edenleri de değerlendireceğiz. Çünkü kolilerin üzerinde barkodları var ve firma tarafından bunun denetlemesi yapılıyor. Bizlerde bu ürünlerin gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Kolilerin içerisinde bay-bayan ve çocuk elbiseleri ile ayakkabılar bulunuyor. 289 kolilik 15 bin parça ürün teslim teslim edildi. Firmaya duyarlılıkları için teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaymakam Yönden, gönderilen ürünleri açarak basın mensuplarına da gösterirken, ürünlerin yeni yıl öncesinde dağıtılmaya başlanacağını söyledi.