Efeler Belediyesi özellikle Ramazan ayına sayılı günler kala hem camilerin iç temizliğini, hem de cami bahçesindeki çiçek, ağaç ve diğer bitkilerin bakım ve temizliğine hız verdi.

Efeler Belediyesi camilerin bakım ve onarım ihtiyaçlarının giderilmesi taleplerini hızla yerine getirmeye çalışırken aynı zamanda camilerin gerekli bakım ve onarım çalışmaları ile çevre düzenlemesini yaparak, vatandaşların nezih bir ortamda ibadetlerini yapabilmesine imkan tanıyor. İlçenin birçok noktasında halkın kullanabileceği yeşil alan ve sosyal donatı alanları oluşturan Efeler Belediyesi, ilçedeki camileri avlu ve bahçeleriyle pırıl pırıl hale getiriyor.

Efeler Belediyesi, çevre düzenleme çalışmaları kapsamında cami bahçelerinde de hummalı bir şekilde bakım-onarım ve düzenleme işlemleri gerçekleştiriyor. İlçedeki camilerde rutin olarak temizlik çalışması yürüten ekipler, bir yandan da cami bahçelerinde parke ve bordür döşeme, yeşil alan bakımı, ağaç budama çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Göreve geldikleri günden bu yana camilerin bakımlarını düzenli aralıklarla yaptıklarını belirten Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan,” Vatandaşlarımızın daha rahat ve huzurlu bir şekilde ibadetlerini gerçekleştirmeleri için tüm imkanları sağlıyoruz. Rutin olarak yapılan temizlik çalışmalarının yanı sıra camilerimizin bahçesindeki çiçek, ağaç ve diğer bitkilerin, budama, bakım ve temizliği ile de sayılı günler kalan Ramazan Ayı’na hazırlanıyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışarak, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılıyoruz" dedi.