Efeler Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Efeler ilçesinde yaşayan engelli vatandaşlar ve ailelerini biraraya getirdi.

Etkinliğe Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Özakcan’ın eşi Gülay Özakcan, Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Sümran Ünal, Efeler Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı İsmet Öztürk, Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Bayram Özen, Özel İnsanlarımız için Kaynaşma ve Yardımlaşma, Derneği Başkanı Aygül Mutlu, Aydın Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Güle, birim amirleri, engelli vatandaşlar ve yakınları katıldı.

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, “Hiçbir vatandaşımızı engelli olarak görmüyorum. Engelsiz vatandaşlarımıza hangi gözle hangi duyguyla bakıyorsam sizlere de öyle bakıyorum. Sizden gelen her türlü talebi yerine getirmeye çalıştık bundan sonra da yerine getirmeye çalışacağız. Engelli basketbol takımımız Bulgaristan’dan Türkiye’ye şampiyonlukla döndü. Bu tür güzellikleri hep birlikte yaşayacağız ve paylaşacağız. Geleceğe daha ümitle bakan Aydın Efeler kenti yaratacağız. Her sağlıklı vatandaş geleceğin engelli adayıdır” dedi.

Yemek sonrasında Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan’a, Efeler Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı İsmet Öztürk tarafından çiçek ve plaket takdim ederek, Özakcan’a etkinlik için teşekkür etti. Yemeğe katılan engelliler ve aileleri, gecenin finalinde ise canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlenerek günlerini kutladılar.