Aydın 1. Amatör Küme 3. Grup’ta hafta sonu oynanacak Tuğlaspor ile Aydınspor maçı öncesi iki takımın başkan ve genel kaptanları centilmenlik örneği sergiledi.

Takımlarının antrenmanlarını takip eden yöneticiler kazananın dostluk ve Aydın olmasını istedi. Takımlarının antrenmanlarını takip eden Aydınspor Başkanı Aydın Çepni ve genel kaptanı Cenk Dincil ile Tuğlaspor Başkanı Ertan Kaya ve genel kaptanı Hasan Karaca dostluk mesajı verdi. Cumartesi günü oynanacak maçın centilmenlik içinde geçeceğini ifade eden yöneticiler, futbol ziyafetine tüm Aydınlıları davet etti.

BİZ DE AYDINSPORLUYUZ

Tuğlaspor’un Başkanı Ertan Kaya, Aydınspor’un Aydın’ın takımı olduğunu ifade ederek, “Güzel bir maç olmasını diliyoruz. Aydınspor, Aydın’ın değeri. Biz de her zaman bu değeri destekledik, bize ihtiyaç olduğunda yine destekleriz. Gerilimden uzak, iki şampiyonluk mücadelesi veren takımın maçını izleyeceğiz. Futbol ziyafeti çekmek isteyen herkesi cumartesi 13.00’de maça bekliyoruz” dedi.

TUĞLASPOR’DA BİZİM, AYDINSPOR’DA

Aydınspor’un Başkanı Aydın Çepni ise, her iki takımın sahaya kazanmak için çıkacağına dikkat çekti. Çepni şöyle konuştu: “Her iki takım da bizim takımımız. Aydınspor olarak hedefimiz tabi ki galibiyet. Her iki takım da galibiyet için oynayacak. Centilmence bir maç olacağından kimse şüphe duymasın. Aydınlıları cumartesi günü stada bekliyoruz”