Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların şikayetleri doğrultusunda, uyuşturucu madde kullanıcılarının mesken edindikleri ve tehlike arz eden metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Osman Yozgatlı Mahallesi, Nuri Şanlı Parkı içerisinde bulunan metruk binada mahalle sakinlerinin şikayetleri üzerine, Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü incelemelerde bulundu. İnceleme sonucu terk edilmiş olan metruk binanın, madde bağımlılarının meskeni haline geldiği ve mahalle sakinleri açısından maddi manevi tehlike arz ettiği gerekçesiyle, Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce yıkım işlemi gerçekleştirildi.

Özellikle uçucu madde kullanıcılarının kendine mesken edindiği ve gayri ahlaki durumların yaşandığına dair vatandaşları rahatsız eden bina, yıkılarak ortadan kaldırıldı. Yıkım işlemleri esnasında mahalle sakinleri memnuniyetlerini dile getirerek, “Can güvenliğimiz yoktu. Bu binayı yıkmakla bizlerin can ve mal güvenliği yanında huzurumuzu da sağladınız. Allah Belediye Başkanımız Mesut Özakcan’dan ve Efeler Belediyesi’nden razı olsun” şeklinde konuştular.