Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta son haftalarda aldığı sonuçlar nedeniyle kötü günler geçiren Nazilli Belediyespor’un teknik direktörü Ahmet Kazım Ertem, yönetime istifasını sunarken, Ertem’in bu kararı kabul görmedi.

Son olarak evinde oynadığı Bugsaşspor maçında rakibine 1-3’lük skorla boyun eğen Nazilli Belediyespor’un teknik direktörü Ahmet Kazım Ertem, “16 ve 19.dakikalarda çok basit bireysel hatalar yaptık. Maçın ardından bir duruş sergilememiz gerekiyordu. İstifamı ilettim. Ancak, yöneticiler kabul etmedi. Kendime ve işime duyduğum saygıdan dolayı bunu yaptım.”dedi.

Sezon başında Nazilli Belediyespor’un sezonu ‘feda’ yılı olarak gördüğünü hatırlatan Ertem, “Beklentileri aldığımız sonuçlarla yükselttik. Liderlik koltuğuna çıktık. Bu noktaya takım olarak çalışkanlığımız bizi getirdi. Hak etmediğimiz sonuçlar alınca da şu anki noktaya geldik. Sezon başında rotamızı çizdik. Bu yıl bizim geçiş yılımız. Yani, küme düşme korkusu yaşamadan ligi bitirmek hedefimiz. Şu anda hedeflenen noktadan uzakta değiliz” diye konuştu.

Kendisinin futbol anlayışında ligin muhasebesininligin sonunda yapılacağının yer aldığını belirten Ertem, “Ekonomik ve sportif anlamda kar da mıyız, zarar da mıyız buna sezon sonunda bakılır. Önümüzdeki haftadan itibaren daha iyi sonuçlar almak için çok çalışacağız” ifadelerini kulandı.