Nazilli Belediyesinin gönüllü proje ekibi tarafından 2016’da hayata geçirilen “Ev Işığı” projesi ile bu zamana kadar 215 aile sevindirildi.

Kurumların ve şahısların kullanmaktan vazgeçtiği, kullanılabilir durumdaki beyaz eşya, elektronik, mobilya, mutfak eşyası ve ev tekstili (yorgan battaniye gibi) eşyalarını toplayıp, ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Nazilli Belediyesi gönüllü proje ekibi, yüz güldürmeye devam ediyor. İhtiyaç sahiplerinin bilgilerini gizli tutarak projeyi sürdüren ekip, bu zamana kadar 215 aileye yardımlarını ulaştırdı.

Nazilli Belediyesi gönüllü proje ekibi tarafından hayata geçirilen Ev Işığı Projesi sayesinde vatandaşlarımızın kullanılabilir durumda olan eşyaları, ihtiyaç sahipleri vatandaşlara Belediye tarafından ulaştırılmaktadır. Toplumsal dayanışmayı ve yardımlaşmayı yaygınlaştırarak, Nazilli’de karşılıklı sorumluluk duygusunun gelişmesi için ev ışığı projesi başlatılmıştır. Proje sayesinde Belediye, muhtaç vatandaşlar ve duyarlı ilçe halkı arasında birleştirici misyon görevini yürütüyor.

Nazilli Belediyesinden yapılan açıklamada; “Sizde Ev Işığı projesine destek olmak istiyorsanız 0 256 313 20 28 - Dâhili 113, 224, 382, 101 nolu telefonları arayarak, projeye destek verebilirsiniz” denildi.