İlim Yayma Cemiyeti Aydın Şubesi, “Genç Düşünce Projesi” kapsamındaki ilk ziyaretini Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın’a gerçekleştirdi.

Yapılan ziyarete İlim Yayma Cemiyeti Aydın Şube Başkanı Murat Yılmaz, Proje Koordinatörü Ayhan Karakuş, Proje Eğitmeni Durmuş Uysal, Konukevi Müdürü Ali Aktaş ve proje ekibini oluşturan üniversite öğrencileri katıldı.

İlim Yayma Cemiyeti Aydın Şube Başkanı Murat Yılmaz, yaptığı açıklamada; “İlim Yayma Cemiyeti Aydın Şubesi olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı’mızın proje tabanından aldığımız destekle Genç Düşünce Projemizi hayata geçirmek için yola çıktık. İlim Yayma Cemiyeti Aydın Şubesi olarak Şube Başkanı, proje koordinatörü, proje eğitmenimiz, konuk evi müdürümüz ve gençlerimizle beraber tanıtım ziyaretlerimizi yapıyoruz. Bu ziyaret çerçevesinde ilk olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Zeynel Bey’e hem faaliyet hakkında kısa bir bilgi vermek, hem desteklerini almak, hem de bu güzel çalışmanın başlangıcını yapmak için geldik. Projenin daha detaylı bilgilerini zamanla paylaşacağız” dedi.

Ziyaret için İlim Yayma Cemiyetine teşekkür eden İl Müdürü Zeynel Akın da, “Öncelikle Murat Bey’e çok teşekkür ediyorum. Fahri olarak bu işleri canı gönülden yaptığı için gençlere yönelik çalışmalarda bulundukları için kendilerini tebrik ediyorum. Bir takım girişimlerinizi zaten ortaklaşa yapıyoruz. Yapılmış olan çalışmalar bizim Gençlik Merkezimiz tarafından da gerçekleştirilmektedir. Bu konuda kurumumuzca gerekli olan destek verilecektir. Genç Düşünce Projesi kapsamında yapılacak olan çalışmalarda ve bundan sonra yapılacak olan proje çalışmalarında kendilerine her türlü desteği vereceğiz” diye konuştu.