Nazillili girişimci Kamil Fidan, ‘Alo Süt hattını’ kurarak bir ilke imza attı. Sokak sütçülüğüne çağ atlatan girişimci sosyal medya üzerinden de siparişler almaya başladı.

Tamamen steril ortamda tam otomatik makinelerde sağılan günlük süt, el değmeden steril bir ortamda ambalajlanarak tüketiciyle buluşuyor. Otomatik makinelerde el değmeden sağılıp direk soğutma tankına aktarılan süt, daha sonra Sağlık Bakanlığı onaylı tek kullanımlık şişeler ile müşterilerin kapısına kadar götürüyor.

‘MÜŞTERİLERİMİZE TAZE VE GÜNLÜK SÜT SATIYORUZ’

Nazilli Alo Süt hattının kurucusu Kamil Fidan, dağıtım ağının taleplere göre daha da genişleteceklerini belirterek; “Tamamen otomatik makinelerde sağılan ineklerimizin sütü, el değmeden direk soğutma tankına girip, soğutulduktan sonra da sağlık bakanlığından onaylı tek kullanımlık şişelerle müşterilerimizin kapısına kadar hizmet vermekteyiz. Sütlerimiz müşterilerimize inekten sağıldığı gibi çiğ haliyle günlük taze doğal olarak sunmaktayız. Alo Süt haftanın 7 günü saat 09.00-17.00 saatleri arası sipariş alıp, akşam 18.00-20.00 saatleri arasında ise müşterilerimize ulaştırılmaktadır. Amacımız Nazilli halkımıza ve yarınlarımızın geleceği olan çocuklarımıza günlük taze doğal çiğ inek sütünü en uygun ve sağlıklı bir şekilde ulaştırmaktır” dedi.