Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Aydınspor 1923’ün Sportif Direktörü Ufuk Gezeroğlu, “Transfer bizim ikinci planımız” dedi.

Devre arasında Aydınspor 1923’e transfer edilecek isimlerin kamuoyunda dolaşmaya başlaması üzerine Sportif Direktör Ufuk Gezeroğlu açıklamalarda bulundu. Herhangi bir transfer girişiminde bulunmadıklarını kaydeden Gezeroğlu, “Ersel Aslıyüksek konusunu Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav ile Hacettepe maçında ayaküstü konuştuk. Osmanlısporlu Şaban Genişyürek ismi de gündeme gelmedi. Şaban sadece Ankara’daki takım arkadaşı ve eski oyuncumuz Ahmet Kesim ile birlikte Aydınspor 1923’ü ziyaret etti. Her ziyarete gelen oyuncuyu transfer edecek olursak işimiz zor”dedi.

İlk planda Aydınspor 1923’ün elindeki oyuncuların paralarının ödenmesi gerektiğinin altını çizen Gezeroğlu, “İçerideki problemleri çözmeden transferi gündeme getirmek yanlış. Transfer bizim ikinci planımız. Önümüzde daha uzun zaman var. Futbolcularımızın alacaklarının yüzde 75’lik dilimini ödemek gerek” diye konuştu.

ŞABAN’IN YILDIZI İZMİR’DE PARLADI

İzmir ekipleri Karşıyaka ve Göztepe’de forma giyen Şaban Genişyürek, 2013-2014 sezonunda forma giydiği Göztepe’de 15 gol kaydetmişti.