Aydın Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde bu yıl ilk kez düzenlenen ‘Zeytin ve Zeytinyağı Hasat Şenliği’ kapsamında Işın Karaca sahne aldı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın Ticaret Borsası, Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçılar Birliği, Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi, Aydın Ziraat Odası ile Zeytindostu Derneği işbirliği ile düzenlenen ‘Zeytin ve Zeytinyağı Hasat Şenliği’nin ikinci gününde Atatürk Kent Meydanı’nda sanatçı Işın Karaca konser verdi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen konsere, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Büyükşehir meclis üyeleri, CHP Efeler ilçe Başkanı Bayram İnci ve çok sayıda vatandaş katıldı.

‘Zeytin ve Zeytinyağı Hasat Şenliği’nin ilkini gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Çerçioğlu, şenliğin geleneksel hale getirileceğini söyleyerek, “Aydın’ın zeytini, zeytinyağını tanıtmak en büyük amacımızdır. 24 milyon zeytin ağacıyla Türkiye’nin zeytin başkenti Aydın’dır. Hani 2023 hedefi koyuyorlar ya biz de 50 milyon zeytin ağacı hedefini koyduk” dedi.

30 kilo veren ve bambaşka bir görünüme kavuşan Işın Karaca, güçlü sesi, sahne performansı ve esprileriyle Aydınlı severlerini gönüllerince eğlendirdi. Güçlü sesiyle en güzel parçalarını seslendiren ünlü sanatçıya kendisini dinlemeye gelenler de eşlik etti. 2 saat sahnede kalan Karaca, gelinliğiyle kendisini dinlemeye gelen Gizem&Onur çiftini görünce çifti sahneye davet etti. Işın Karaca, damattan gelini üzmemesini, kıymet bilmesini istedi. Sanatçının, eş seçmeyi beceremediğini söylemesi üzerine damat, ‘Işın Karaca’nın kıymetini bilememişler” şeklinde konuştu. Damadın bu sözleri üzerine Işın Karaca, kendisini takip eden gazetecilere “Işın Karaca’nın ‘kıymetini bilemediler’ başlığını atın” diye konuştu.

Sahnede kaldığı iki saat boyunca hem kendi şarkılarını hem de popüler şarkıları seslendiren Işın Karaca, bir ara eline aldığı davulla şov yaptı.