Karacasu Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen tarım çalıştayında üreticilerin sorunları masaya yatırılırken 2017-2021 tarım ve hayvancılık vizyonu paylaşıldı.

Karacasu Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen çalıştayda Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Fuat Fikret Aktaş, Ak Parti İlçe Başkanı Fuat Meriç, Ziraat Odası Başkanı İsa Sevinç, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Fehmi Koruk, Adnan Menderes Üniversitesi Öğreti Üyesi Onur Yılmaz, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Aydın Çelik, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Adem Kaplan, Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü Aydın Tarı, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Mustafa Aslan, mahalle muhtarları ve üreticiler yer aldı.

Çalıştay Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Rahmi Şendalgıç Karacasu İlçesi 2017-2021 tarım ve hayvancılık vizyonu hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Şendalgıç’ın ardından Adnan Menderes Üniversitesi öğretim üyesi Onur Yılmaz, süt hijyeni, küçükbaş hayvan besleme, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında bir sunum yaptı. Çalıştayda konuşan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Fuat Fikret Aktaş, Karacasu’da hayata geçirilmesi planlanan zeytin üreticileri birliği hamlesinin çok önemli olduğu kaydedip, “Bugün gerçekleştirmeyi planladığımız Koçarlı çalıştayını erteledik. Zeytin üreticileri birliği hamlesinden dolayı Karacasu’da olmak istedim. Daha ilgimi çekti bu durum. Bu birlik konusunda elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz” dedi.