Nazilli Belediyesi tarafından Kızıldere ve çevre mahalleleri için düzenlenen aşure hayrına katılan tüm davetlilerin hicri yeni yıllarını kutlayan Alıcık, Muharrem ayı ve Aşure günlerini tebrik etti.

Kızıldere Mahallesi ve Çevre Mahalleleri için Nazilli Belediyesi tarafından Kızıldere Mahallesinde Aşure hayrı yapıldı. Geleneksel olarak yapılan Aşure hayrına Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Baki Deniz, Milli Eğitim Müdürü Özcan Bilgi, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hasan Karataş, Siyasi Parti temsilcileri Daire Başkanları, Oda Başkanları, muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı.

3 bin 500 kişilik Aşure hayrında Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık etkinliğe katılan tüm davetlilerin Hicri Yeni yıllarını kutlarken Muharrem ayı ve Aşure günlerini tebrik etti. Geleneksel hale getirdikleri Kızıldere Mahallesi Aşure gününe katılan tüm misafirlere teşekkür eden Başkan Alıcık, “Yeni güzelliklerin ve mutlulukların başlangıcı olan Aşure gününün, inananların maddi ve manevi arınmasına ve insanlığın kurtuluşuna sevgi, huzur ve barış iklimine kavuşmasına vesile olmasını dilerim“ diyerek tüm misafirler ile tek tek ilgilendi.