Didim Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç ile yönetim kurulu üyeleri Didim İlçe Emniyet Müdürü Gürhan Aytekin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Didim Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç ile yönetim kurulu üyeleri Didim İlçe Emniyet Müdürü Gürhan Aytekin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Kubaliç’in yanış ıra Başkan yardımcısı Kadir Mirza, yönetim kurulu üyeleri Emin Gümüş, Çağlayan Çakır ile Musa Adalı katıldı.

Ziyarete konuşan Didim EKK Başkanı Ali İhsan Kubaliç yeni Emniyet Müdürü Aytekin’a görevinde başarılar dilerken, Didim EKK’nın yönetim kurulu üyelerini tanıttı. Kubaliç Didim’in kozmopolit bir yer olduğunu, 1986 yılından bu yana Didim’de yaşadığını belirterek Didim’in için yapılması gereken her türlü çalışmada yer aldıklarını ve almaya da devam edeceklerini ifade etti.

İlçe Emniyet Müdürü Gürhan Aytekin ise Didim EKK Başkanı Kubaliç’e ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken Didim’e en iyi şekilde hizmet vermeye çalışacaklarını söyledi.