Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan ’Travel Turkey İzmir’ Turizm Fuar ve Konferansı Uluslararası Fuar Alanında başladı.

8. kez düzenlenen ve Pazar gününe kadar devam edecek olan fuarda Kuşadası Belediyesi adına da stand açıldı. Fuarda geçmiş yıllarda olduğu gibi Kuşadası Ticaret Odası, TÜRSAB Kuşadası BYK, KODER ve diğer bazı kuruluşlar ile otel ve seyahat acentesi sahipleri de Kuşadası Belediyesi’nin tanıtım çalışmalarına destek verdi.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, Kuşadası Ticaret Odası yönetim Kurulu üyeleri ile acentacılar da Kuşadası Ticaret Odasının fuar alanına kaldırdığı servis ile Travel Turkey Fuarının açılışına katıldı.Kuşadası standını ziyaret eden Aydın Valisi Erol Ayyıldız, tanıtım çalışmalarıyla ilgili olarak Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy ve Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı dan bilgi alarak Kuşadası Ticaret Odası yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ile de görüştü.

Travel Turkey fuarının bu yılki partner ülkesinin İtalya olması sebebi ile de Turizmci Murat Saraç ‘ta fuarda italya yı anlatan fotoğraf sergisi açtı. Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinin yanı sıra çok sayıda ülkeden temsilcilerin katıldığı fuara, çeşitli ülkelerden ve illerden 850’nin üzerinde kuruluş ve şirket katıldı.Travel Turkey Fuarı, 7 Aralık 2014 tarihine kadar İzmir Uluslararası Fuar alanında ziyaretçilerini bekliyor.