Son 5 yılda tanıtım alanında yaptığı çalışmalar ile diğer turizm beldelerine örnek olan Kuşadası Belediyesi bu yıl tanıtım atağına İzmir’de gerçekleştirilen Travel Turkey Fuarı ile başladı.

Londra’da gerçekleştirilen dünyanın en önemli turizm fuarlarından World Travel Market’e katılmaması nedeniyle eleştirilen Kuşadası Belediyesi bu kez İzmir’de düzenlenen Travel Turkey Fuarı’na katıldı. 4 gün sürecek olan ve 7 Aralıkta sona erecek Travel Turkey’de Kuşadası Belediyesi adına açılan standı ziyaret eden Aydın Valisi Erol Ayyıldız, tanıtım çalışmalarıyla ilgili olarak Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy ve Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’dan bilgi aldı. Vali Ayyıldız, ziyaret sırasında turizmcilerle bir süre sohbet etti.

İZFAŞ, Hannover - Messe International İstanbul ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) işbirliğiyle İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenlenen Travel Turkey İzmir 2014 - Turizm Fuar ve Konferansı kapılarını açtı. Bu yıl 8. kez düzenlenen Uluslararası İzmir Travel Turkey Turizm Fuarı büyük ilgi görüyor. İtalya’nın partner ülke olduğu, Adıyaman’ın ise partner il olduğu ve Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinin yanı sıra çok sayıda ülkeden temsilciler açılışta yer aldığı fuara, çeşitli ülke ve illerden 850’nin üzerinde kuruluş ve şirket katılıyor.

Yurt dışındaki yılın en büyük turizm fuarı Londra’daki World Travel Market’e katılmayarak turizmcilerin eleştirilerini alan Kuşadası Belediyesi, bu kez İzmir’de geçen yıllarda olduğu gibi 140 metrekarelik stand açtı. Fuarda geçmiş yıllarda olduğu gibi Kuşadası Ticaret Odası TÜRSAB Kuşadası BYK, KODER ve diğer bazı kuruluşlar ile otel ve seyahat acentesi sahipleri Kuşadası Belediyesi’nin ev sahipliğinde yürütülen tanıtım çalışmalarına katıldı.