Kuşadası’nda yılbaşı kutlamaları ile ilgili Kaymakamlık ve Emniyet Müdürlüğü tarafından tüm önlemlerin alındığı açıklandı.

Kuşadası Emniyet Müdürü Mustafa Topal, Kuşadalıların ve tatilcilerin yılbaşını huzur ve güven içerisinde geçirmesini sağlamak amacıyla gerekli tüm önlemlerin alındığını söyledi. Yılbaşında polisin 24 saat süreyle görevinin başında olacağını kaydeden Emniyet Müdürü Topal, şehrin giriş ve çıkışlarındaki trafik kontrollerinin artırılacağını ve yaya bölgelerinde ise devriye ekiplerin görev yapacağını açıkladı. Yılbaşı kutlamaları sırasında aşırı alkol alanlara yönelik polis ekiplerinin gece boyunca görev başında olacağını kaydeden Emniyet Müdürü Mustafa Topal, “Yılbaşı gecesi tüm Kuşadalıların ve tatilcilerin huzur içinde kutlaması yapması için her türlü önlemi aldık. Vatandaşlarımızın ve tatilcilerimizin rahat ve huzurlu bir yılbaşı kutlaması geçirmelerini sağlamak amacıyla görevlilerimiz 24 görev yapacak. Yoğunluğun bulunduğu alış veriş merkezleri, eğlence yerleri, ana cadde ve bulvarlar ile trafiğe kapalı alanlarda gerek devriye gerekse motorize ekiplerimiz vatandaşlarımızın ve tatilcilerimizin hizmetinde olacak“ dedi.

KAYMAKAM AKSOY’DAN AÇIKLAMA

Bu arada, Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy da yılbaşı önlemleriyle ilgili bir açıklama yaptı. Kaymakam Aksoy, tüm birimlerin uyarıldığını ve elektrik, su ve telefon arızalarıyla ilgili bütün önlemlerin alındığını belirtti. Polisin 24 saat görevinin başında olacağını vurgulayan Kaymakam Aksoy, halkın emniyetli bir şekilde yeni yıla girmesi için tüm hazırlıkların tamamlandığını sözlerine ekledi.