Aydın’ın Kuyucak ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi yakınlarında bulunan elektrik santraline enerji sağlayan kanalı temizlemeye çalışan işçiler kimliği belirsiz kadın cesedi buldu.

Edinilen bilgiye göre olay, 13.30 sıralarında meydana geldi. Kurtuluş mahallesi yakınlarında bulunan elektrik santraline bağlı sulama kanalında biriken pislikleri temizlemek için bölgeye giden işçilerden M.Ç. su üzerinde yüzen bir ceset görerek, durumu Kuyucak İlçe Jandarma Komutanlığına bildirdi. Olay yerine gelen jandarma cesedi sudan çıkartarak tespiti için çalışmalara başladı. 50-55 yaşları arasında olduğu tahmin edilen kadın cesedinin üzerinde yapılan incelemede kimliğini belirtir herhangi bir belge çıkmazken, vücudunda da herhangi bir darp izine rastlanmadı. Üzerinde füme rengi uzun kollu kazak, altında da koyu çiçekli bir şalvar bulunan siyah saçlı kadın cesedinin bir ya da iki günlük olduğu tahmin edildi. Jandarma ekiplerinin ayaklarında mavi plastik terlik bulunan kadının kanala ayağının kayarak düştüğü ihtimalinin üstünde durduğu dile getirildi.

DENİZLİ’DE KAYIP BAŞVURULARI İNCELENECEK

Jandarma ve polis bölgesinde kayıp kadın ihbarının olmadığı öğrenilirken, kanal suyunun, Denizli’nin Güney ilçesinde bulunan Cindere barajından geldiğinin öğrenilmesi üzerine Denizli bölgesinde polis ve jandarmaya haber verildi. Denizli’de polis bölgesinde üç kayıp başvurusu olduğu öğrenilirken, bulunan şahsın resimlerinin Denizli’ye gönderilerek ailelere teşhis ettirileceği belirtildi. Kimliği belirlenemeyen kadının cansız bedeni Nazilli Cumhuriyet Savcısının ilk incelemesinin ardından Kuyucak Toplum Sağlığı morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.