Masterlar Derneği Başkanı Mehmet Çetin ve Yıldızspor yöneticileri, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın’ı ziyaret etti.

Masterlar Derneği Başkanı Mehmet Çetin, Masterlar Yöetim Üyesi Ali Arabacı, Masterlar Teknik Direktörü Hakkı Arslan, Yıldızspor Kulübü Başkanı Kaya Özcan, Yıldızspor Yönetim Üyeleri Ali Duman ve Tuğrul Çıngın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın’ı makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyaretti 21 Aralık 2014 Pazar günü Adnan Menderes Stadında Aydınspor’da geçmişte forma giyen futbolcular ile Aydın Masterlar arasında oynanacak gösteri maçı ve Aydın Masterlar ile Nazilli Masterlar arasında oynanacak futbol maçı ile ilgili görüşmeler yapıldı.

İl Müdürü Zeynel Akın, yaptığı açıklamada; “Yapmış olduğunuz bu ziyaret bizleri çok memnun etmiştir. Haftalar önce şampiyonluğunu ilan eden Aydın Masterlar takımını tebrik ediyorum. Ayrıca hafta sonu Nazilli Masterlar ile yapılacak olan maçta da başarılar dilerim. Yapılacak bu maçın ardından Aydın Masterlar takımı şampiyonluk kupası alacaktır. Nazilli Masterlar maçından önce Aydınspor’da daha önce forma giyen futbolculara plaket töreni yapılacaktır. Tören sırasında eski futbolcular ile Aydın Masterlar takımı 20 dakikalık bir gösteri maçı yapacaklardır. Maçlar için Adnan Menderes Stadımızın kapılarını açtık. Her zaman söylediğimiz gibi söz konusu spor ise biz imkanlarımızı sonuna kadar kullanmaya hazırız. Aydın’ın en eski kulüplerinden biri olan Yıldızspor Kulübüne de ziyaretleri için teşekkür ederim. Yıldızspor Kulübü altyapıdan kaliteli futbolcular yetiştirerek ülke sporuna büyük katkıda bulunmaktadır. Kendilerine de lig müsabakalarında başarılar diliyorum” dedi.

Aydın Masterlar Derneği Başkanı Mehmet Çetin de, “İl Müdürümüz Zeynel Akın’a ilgi ve yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Tüm Aydınlıları ve spor camiasını maça davet ediyorum” diye konuştu.