Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Kadın Kolları yardıma ihtiyacı olan aileler ve burs verilen öğrenciler yararına kermes düzenledi.

Aydın’ın Efeler ilçesindeki Sevgi Yolu’nda düzenlenen kermese vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Kermese Nazilli Belediye Başkan Vekili Deniz Deniz Depboylu, MHP Aydın İl Başkanı Havva Kukul, partinin ilçe başkanları, il yönetim kurulu üyeleri, il kadın kolları üyeleri katıldı.

MHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Havva Kukul, kermese emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Aydın’da tespit ettiğimiz yardıma ihtiyacı olan ailelerimiz ve burs verdiğimiz öğrencilerimiz var. Öğrencilerimize ve ailelerimize destek olmak amacıyla elimizden ne geliyorsa ortaya koyarak kermes düzenledik. Etkinliğimize de halkımızın ilgisi fazla oldu. Kadın Kolları olarak elimizden geldiğince yardıma gerçekten ihtiyacı olan insanlara yardım eli uzatmak istiyoruz. Bu tür etkiliklerin geçici çözümler olduğunu biliyoruz. Esas çözümler gerçekten ihtiyacı olan insanlara iş olanağı sağlamaktır" dedi.

OKTAY VURAL’A BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden MHP Grup Başkanı Oktay Vural’ın acısını paylaştıklarını ifade eden Kukul, "Biz MHP olarak kocaman bir aileyiz. Oktay beyin acısı elbette bizim acımız. Eşine Allah’tan rahmet başta Oktay Bey olmak üzere tüm yakınlarına başsağlığı diliyorum" şeklinde konuştu.