Ege Bölgesi Aydınlılar Derneğinin İzmir Fuar Alanında düzenlenen “1.Aydın Tanıtım Günleri”ne Nazilli Belediyesi de katıldı.

1.Aydın Tanıtım Günlerinin açılışını Aydın Milletvekili ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, ilçe belediye başkanlarıyla birlikte yaptı. Açılış sonrası Tezcan, beraberinde fuara katılan ilçe belediye başkanları ile Nazilli Belediyesi standını ziyaret etti. Dernek Yönetimi tarafından Tanıtım Fuarına katkıda bulunan İl, İlçe belediye başkanlarına ve kuruluş temsilcilerine plaket verildi. Nazilli Belediyesi standına gezen Aydın Milletvekili ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan Tanıtım Fuarına bulunduğu katkılardan dolayı Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık için dernek yönetimi tarafından hazırlanmış plaketi Nazilli Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Gönül Öztürk’e verdi. 1. Aydın Tanıtım Günleri’nde oldukça yoğun ilgi gören Nazilli Belediyesi standı katılımcıların oldukça beğenisini kazanırken Fuarı ziyarete gelen konuklar, verilen kokteylde bir araya gelerek sohbet etme imkânı da buldu.

Ege Bölgesi Aydınlılar Derneğinin projelendirdiği ve Nazilli Belediyesinin destekleyip stant açarak tanıtım ve katkıda bulunduğu 1. Aydın Tanıtım günleri İzmir Uluslararası Fuarında Aydın ili genelinden stant açan belediye, kurum ve özel firmalar tanıtımlarında genellikle Zeytin, Zeytinyağı, Kestane, İncir gibi ürünleri ön plana çıkarıp promosyon olarak verirken, Nazilli Belediyesi standında Uzun Yaşam Şehri Nazilli ön plana çıkartılarak, Nazilli Belediyesinin son 5 yıl içerisinde yaptığı yatırımlar ve hizmetler tanıtıldı. 42 çeşit farklı ürünün bir arada yetiştiği tek yer olan Uzun Yaşam Kenti Nazilli’nin tüm özellikleri ile anlatıldığı, Nazilli Belediyesi tarafından hazırlanmış, dergi broşür, kitap ve cd’ler fuarı gezen katılımcılara, fuardaki stant da görev alan Nazilli Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür vekili Gönül Öztürk ve personeli tarafından dağıtıldı.