Nazilli Belediyesi, büyükşehir yasası ile Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ’nin sorumluluk alanına dâhil olan su patlakları ve arızaların giderilmesinde yardımcı oluyor.

Büyükşehir yasasının yürürlüğe girmesi ile Aydın ili genelindeki su patlağı ve arızalara bakmakla yükümlü olan Aydın Büyükşehir Belediyesinin Nazilli ve çevresindeki çalışmalarına Nazilli Belediyesi Büyükşehir Belediyesi ASKİ ekiplerine desteklerde bulunuyor. Nazilli ve çevresinde meydana gelen su arızalarında Büyükşehir Belediyesi ekiplerine deneyimli personel ekipman ve araç desteği sağlayan Nazilli Belediyesi vatandaşın mağduriyetinin kısa sürede çözüme kavuşmasında yardımcı oluyor.

Vatandaşın su arızalarından kaynaklanan mağduriyetlerinin mümkün olduğunca hızlı bir şekilde giderilmesi gerektiğini belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Bilindiği gibi yerel seçimlerle birlikte Büyükşehir yasası uygulanmaya başlandı. Yürürlüğe giren bu yasa ile Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın il sınırları içerisinde bulunan tüm su ve kanalizasyon hizmetlerini yürütmekle yükümlü oldu. Ancak Büyükşehir yasasının tam oturmaması nedeni ile Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin su arızaları ve patlaklara müdahale noktasında sıkıntılarla karşılaştıklarını görüyoruz. Bizde Nazilli Belediyesi olarak su arızalarına bir an önce müdahale edilmesini sağlayarak vatandaşımızın mağduriyetini gidermek için Nazilli sınırları içerisindeki su arızalarında Büyükşehir Belediyesi ekiplerine deneyimli personel, ekipman ve araç konularında yardımlarda bulunuyor arızaların biran önce giderilmesine yardımcı oluyoruz” dedi.