Nazilli Belediyesi Kasım 2014 olağan Meclis toplantısı Nazilli Belediyesi Belediye Meclis Salonunda Belediye Başkan Vekili Ziya Aksüt başkanlığında gerçekleştirildi.

Nazilli Belediye Meclisi Kasım 2014 dönemi olağan toplantısının 1. Birleşimi 5393 sayılı kanunun 20. Maddesi gereğince Çarşamba günü yapıldı. Nazilli Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısı Nazilli Belediyesi Meclis toplantı salonunda Belediye Başkan Vekili Ziya Aksüt başkalığında gerçekleşen Meclis toplantısında11 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Meclis toplantısında ilk gündem maddesi olan Nazkent 5. Etap Konut Projesi için belediyenin garantör olması, yapılacak olan protokol ve konutların üyelere tahsisi için Belediye Başkanı H.Haluk Alıcık’a yetki verilmesi Meclis üyelerince görüşülerek oybirliği ile karara bağlandı.

Yeşil Mahallede bulunan Anfi Tiyatronun SAYOKAN’a tahsisi ve tahsis ücretinin belirlenmesinin görüşüldüğü toplantıda, Yıldızkent Toplu Konutları içerisinde bulunan kafeterya ve marketin satışının yapılmasına da oybirliği ile karar verildi. Evsel katı atıkların miktar ve fiyatının belirlendiği dördüncü madde meclis üyelerinin onayına sunuldu. Daha önceden belirlenen miktar ve fiyatları görüşen meclis üyeleri oybirliği ile maddeye onay verdi.

Bu yıl Deve güreşi festivalinin yapılmasını da oyçokluğu ile kabul eden meclis üyeleri, Şırlan Doğal Kaynak Suyu ve Akaryakıt İşletmesi ile ilgili ticaret odası kaydının silinmesi ve Zafer mahallesindeki ağaç bedelleri hakkında Selma Çoban ve arkadaşları ile uzlaşmanın yapılmasını oybirliği ile karara bağladı.

Arslanlı Mahallesi, Çapahasan Mahallesi ve Sümer Mahallesindeki taşınmazların satışlarının yapılması görüşülen yedi, sekiz, dokuz ve onuncu maddeler yine meclis üyelerinin oyçokluğu ile kabul edilirken, son madde olan Esenköy Mahallesi 7 paftadaki Nazilli Belediyesine ait parselin takasının yapılması da meclis üyelerince oybirliği ile kabul gördü.