Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta Nazilli Belediyespor, sahasında Ankaragücü’nü ağırlayacak. Nazilli İlçe Stadı’ndaki karşılaşma Pazar günü 13.30’da başlayacak.

Üst üste aldığı iki galibiyetle dikkatleri üzerine toplayan temsilcimiz Başkent ekibini mağlup ederek üçte üç yapmak isteyecek.

Siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Ahmet Kazım Ertem moral-motivasyonun üst düzeyde olduğunu ifade etti. Ertem, “Kazanmak için sahaya çıkacağız. 3 puan bizi iyi bir konuma getirecek” dedi.

Nazilli Belediyespor’un stoperi Bora Yelken, sahalarında oynayacakları Ankaragücü maçını kazanmaları halinde havaya gireceklerini söyledi. Pazarspor deplasmanında attığı iki golle takımına galibiyeti getiren isimlerden olan Bora Yelken, iyi gidişatlarını sürdürmek istediklerini söyledi. Kendisinin gol atmasının dışında takımın kazanmasının önemli olduğunu ifade eden Bora Yelken, “Ankaragücü karşısında çok kritik bir maça çıkıyoruz. Bu hafta kazandığımız takdirde camiamız iyice havaya girecek. Göztepe maçına da daha farklı bir hava ile çıkacağız. Bu yüzden kendi seyircimiz önünde onların da desteğiyle galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Taraftarlarımızı maça bekliyoruz” dedi.

Nazilli Belediyespor-Ankaragücü karşılaşmasını Bülent Çenet (Osmaniye), Servet Reyhan (Hatay), Ziya Aksoy( Gaziantep) üçlüsü yönetecek.